bulgarienadvokater.dk

. .          DAN   ENG   

.
 
Advokatservice i Bulgarien til danskere, danske advokatfirmaer og danske firmaer       

Vi repræsenterer jurister og advokater fra Danmark og Bulgarien med speciale i bulgarsk civil- og ejendomsret. Fx optræder vi som købers og/ eller sælgers mand ved notarforretninger. Derved kan køber eller sælger trygt fuldføre en ejendomshandel uden at skulle til Bulgarien og sparer derved en hel del omkostninger og tid. Vi foretager desuden grundige check i forbindelse med ejendomshandler, investeringer og virksomhedsetableringer, således at tab og ærgrelse undgås.  Vi har flest erfaringer med etableringen af IT-, turisme- og ejendomsinvesteringsselskaber i Bulgarien, men har indblik i bulgarsk erhvervsjura i medfør af praktiske erfaringer med virksomhedsdrift og investeringer i millionklassen.                                

Brug bulgarienadvokater.dk ved salg af din ejendom i Bulgarien   
Advokaterne arbejder for dine interesser bredt set. Og jo tidligere du tager advokaterne med på råd, jo bedre sikres din ejendomshandel eller forretningsaktiviteter i Bulgarien. Hvis rådgiveren er med inden mægleraftalen underskrives, kan følgende fordele opnås:

- at finde lokal mægler, som kan sælge din ejendom til de nye købere fra østlandene          
- at støtte mægler lokalt med dokumenter og overvåge hans salg 
- at opnå fair og trygge vilkår gældende for mægleraftalen, samt vilkår for forhåndskontrakt med køber
- at repræsentere dig som sælger i forbindelse med notarforretning uden at du skal til Bulgarien        
- at sikre din ejendomsret indtil salgssummen er betalt og / eller sikret           
- at betale evt. restancer og skatter på dine vegne  
- at sætte ejendommen til salg til kostpris således at du kommer i direkte kontakt med købere og agenter           

bulgarienadvokater.dk. Rådgivning om bolighandlen fra start til slut til fast pris

Siden 2003 har vi løst opgaver for danske selskaber, ejendomskøbere og investorer. Vores permanente lokale tilstedeværelse, omfattende netværk og erfaring fra hundredvis af ejendomshandler, investeringer, selskabsetableringer, byggeri og tvisthåndtering er din bedste garanti for at få god rådgivning og tidsbesparende service. Vi håndterer fx arve- og skilsmisseskødesager, kontraktudformning, retslig inddrivelse, søgsmål og tvister, selskabsetableringer, ansættelseskontrakter, ejendomshandler, jordzoning og byggetilladelser. Ejendomsvurderinger i forbindelse med revisionen af danske årsregnskaber er eksempler på andre typer af opgaver som vi løser for danske klienter.   

Vi skaber merværdi for en voksende klientkreds ved at bygge bro mellem dansk og bulgarsk jura under EU lovgivningens rammer. I særlige tilfælde indkøber vi på vegne af klienten specialistviden fra nogle af de specialiserede advokatfirmaer. Vi sørger for at budgettet holdes på et rimeligt niveau og derved spares mange penge og arbejdsprocesserne er meget hurtigere. Vi følger op på tingene lokalt og kan effektivt sætte specialisterne ind i sagens kerne.
Vi holder et højt informationsniveau på dansk manér med e-mails, telefon, skypekonferencer og skriftlige orienteringer, samt vejledninger på dansk eller engelsk. I særlige tilfælde udarbejdes memo eller større rapporter.          
Vores tilgang er helhedsorienteret. Praktiske forhold, økonomi, skat, moms og jura etc. afvejes i rådgivningen for at opnå det bedste, samlede resultat.
  UDFLAGNING TIL BULGARIEN

  EJENDOMME
 
0001,Болгария, Варна / България, Варна / Bulgaria, Varna / Bulgarien, Varna, Апартамент / Apt. / Lejligheder, 78m², € 60 000
0019,Болгария, Варна / България, Варна / Bulgaria, Varna / Bulgarien, Varna, Вилла / Villa, 178m², € 150 000
0017,Болгария, Рогачево /България, Рогачево/ Bulgaria, Rogachevo/ Bulgarien, Rogachevo, РЕГУЛ.ЗЕМЛЯ / РЕГУЛ.ПАРЦЕЛ / Zoned land / Byzone grunde, 3 950m², € 19 750
Sælg din ejendom i Bulgarien. Vi tager os af skødeforretning og dokumenter.                        

  REFERENCER

Virksomheds- og privatkunder
           
Albena Real Estate II OOD
Albena Real Estate III OOD
Albena Real Estate IV OOD
Albena Real Estate IX OOD

Copyright © 2011 bulgarienadvokater.dk   All Rights Reserved.                                                                             Links