bulgarienadvokater.dk

. .          DAN   ENG   

.
 
Advokatservice i Bulgarien til danskere, danske advokater og danske virksomheder       
I mere end 15 år har vi assisteret danske familier, danske advokater og danske virksomheder med forskellige typer af rådgivningsopgaver og projekter i Bulgarien. Der kan være tale om, at vi fx optræder som købers eller sælgers mand i forbindelse med ejendomshandler og notarforretninger. Derved kan køber eller sælger uden den store indsats fuldføre en ejendomshandel. Omkostninger og tid spares. Vi foretager desuden syn og skøn, grundige check og due diligence i forbindelse med ejendomshandler, investeringer og virksomhedsetableringer. Pga. den indsigt vi har opnået som investorvirksomhed i Bulgarien med VIP-status tildelt af den bulgarske nationalbank, trækker vi på en bred viden- og kontaktbase om kultur, jura og bank- og myndighedssystemet til vores kunders fordel.

Brug bulgarienadvokater.dk, når du sælger din ejendom i Bulgarien  
 
Vi arbejder for dig. Jo før du tager os med på med råd, jo større er chancerne for en velgennemført ejendomshandel til den aftalte pris og lave omkostninger. 

Vi tilbyder at tage ansvar en enkelt opgave eller en hel pakke efter nærmere aftale:

- at finde lokal mægler, som kan sælge din ejendom         
- at støtte mægler lokalt med dokumenter og kontrollere hans salgs- og markedsføringsindsats 
- at opnå fair og trygge vilkår gældende for mægleraftalen, samt vilkår for depositumkontrakten mv.
- at repræsentere dig som sælger i forbindelse med notarforretningen. Derved undgår du, at rejse til Bulgarien        
- at sikre din ejendomsret indtil salgssummen er betalt og / eller sikret           
- at betale evt. restancer og skatter på dine vegne  
- at undgå mægleromkostninger, hvis direkte køberkontakt etableres                 

bulgarienadvokater.dk. Rådgivning og service fra start til slut til en fast pris
Den mangeårige lokale tilstedeværelse, netværk og et stort antal ejendomshandler, investeringer, selskabsetableringer og byggerier mv. er din bedste garanti for at få professionel rådgivning og tidsbesparende service. Eksempler på opgaver er et totalt virksomheds-setup, kontraktudarbejdelse, retslig inkasso, søgsmål via lokal advokat, tvisthåndtering, byggejord-zoning og byggetilladelser. Ejendomsvurderinger i forbindelse med revisionen af danske årsregnskaber forestår vi gerne. I den forbindelse udarbejdes rapporter med billeddokumentation og markedsinformation fra bl.a. ejendomsregister.          

Vi står for at bygge bro mellem dansk og bulgarsk jura under EU lovgivningens rammer. I særlige tilfælde indkøber vi på vegne af klienten specialistviden fra nogle af de store eller mindre advokatfirmaer. I den forbindelse optræder vi som en slags controllere på dine vegne, således at budgettet holdes på det rigtige niveau. Derved spares unødige salæromkostninger og arbejdsprocesserne er hurtigere. Vi følger op på tingene lokalt og sætter hurtigt specialisterne og advokater ind i sagens kerne.
Et højt informationsniveau på dansk manér med e-mails, telefon, skypekonferencer og skriftlige orienteringer, samt vejledninger på dansk eller engelsk, er kendetegnende for den måde vi arbejder på.         

Tilgangen er helhedsorienteret. Praktiske forhold, økonomi, skat, moms og jura etc. afvejes i rådgivningen for at opnå det bedste samlede resultat.
  UDFLAGNING TIL BULGARIEN

  EJENDOMME
 
0001,Болгария, Варна / България, Варна / Bulgaria, Varna / Bulgarien, Varna, Апартамент / Apt. / Lejligheder, 78m², € 60 000
0019,Болгария, Варна / България, Варна / Bulgaria, Varna / Bulgarien, Varna, Вилла / Villa, 178m², € 150 000
0017,Болгария, Рогачево /България, Рогачево/ Bulgaria, Rogachevo/ Bulgarien, Rogachevo, РЕГУЛ.ЗЕМЛЯ / РЕГУЛ.ПАРЦЕЛ / Zoned land / Byzone grunde, 3 950m², € 19 750
Sælg din ejendom i Bulgarien. Vi tager os af skødeforretning og dokumenter.                        

  REFERENCER

Virksomheds- og privatkunder
           
Albena Real Estate II OOD
Albena Real Estate III OOD
Albena Real Estate IV OOD
Albena Real Estate IX OOD

Copyright © 2011 bulgarienadvokater.dk   All Rights Reserved.                                                                             Links